Клоп: Очаквах този резултат в Манчестър, титлата ще се реши в последния кръг

Клоп: Очаквах този резултат в Манчестър, титлата ще се реши в последния кръг

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е очаквал резултатът в дербито на Манчестър да бъде точно такъв, какъвто се получи. "Гражданите" спечелиха с 2:0 на "Олд Трафорд", като с тази победа се изкачиха на първо място в класирането. Клоп иска неговият тим да спечели следващите си два мача, за да може интригата да се запази до последния кръг. Германецът подчерта, че това е само началото и този сезон е първият, а не последният, в който неговият отбор се бори за титлата.

"Ако спечелим следващите си два мача, това ще означава, че титлата ще бъде решена в последния кръг, което е нещо много специално. Точно върху това се концентрираме.

Очаквах този резултат в дербито на Манчестър. Юнайтед опита каквото може, особено през първото полувреме, но беше ясно, че не могат в момента да устоят на Сити 95 минути. В някои моменти нямаха и късмет.

Да, и двата обора заслужаваме титлата, но това няма как да се случи. Ще бъдем в битката до самия край. Не играем само за това да станем шампиони, макар че това е една от големите цели. Но ние не се борим за титлата за последен път, а за първи. Клубът и феновете чакат дълго време. Малко е изненадващо, че сме в битката от гледна точка на това, че през миналия сезон изоставахме на 25 точки. Остават ни три мача, които искаме да спечелим. Това е."

Германецът бе попитан и за слуховете за Лоренцо Инсиние, които категорично отхвърли: "Няма да привличаме Инсиние. Той е много добър футболист, но има дългосрочен договор с Наполи, така че дори няма да се опитаме."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти