Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Има достатъчно билети за Челси - Арсенал, нужно е само да се изпрати имейл

Има достатъчно билети за Челси - Арсенал, нужно е само да се изпрати имейл

От Футболната асоциация на Азербайджан обявиха, че има достатъчно билети за желаещите да гледат на живо финала в Лига Европа между Челси и Арсенал на 29 май в Баку. Всеки запалянко, който иска да се сдобие с талон, трябва да изпрати имейл на ticketing@baku2019.az  или asif.aliyev@baku2019.az. Организаторите на срещата за трофея са готови да отпуснат още по 10 000 от ценните хартийки на всяка една от агитките на двата английски клуба.

Олимпийският стадион в столицата е с капацитет от 68 700 места, но първоначално УЕФА задели само по 6000 билета за клубовете. Това доведе до бурно недоволство.


Оказва се обаче, че повечето привърженици срещат големи проблеми в опита да си уредят пътуването до Азербайджан. Азерската столица е на 4000 км от Лондон, а последният директен полет натам от Англия тръгва на 25 май. По тази причина се работи върху уреждането на множество чартърни полети.

До днес са продадени около 35 000 билета.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти