Дивок Ориги: Тренирах удара срещу Барселона

Дивок Ориги: Тренирах удара срещу Барселона
Дивок Ориги е тренирал същия удар като този, който изпрати Ливърпул на финал в Шампионската лига по футбол. Той получи изненадващо подаване от Трент Александър-Арнолд след корнер, а защитата на Барселона беше хваната неподготвена и белгиецът вкара топката зад слисания Марк-Андре тер Стеген.
"Интересно е, че този удар съм го пробвал няколко пъти в тренировка. Точно от това място и точно към този ъгъл. Хубаво е, че топката не подскачаше, а дойде в права линия към мен. Всичко това ми помогна. Бях уверен, че мога да вкарам, защото съм тренирал същия този удар. Разбира се обаче, при десетина опита съвсем спокойно можеш да прехвърлиш на няколко пъти вратата", каза той за liverpoolfc.com от Марбейя.

"Завършващият удар не беше лесен, защото бях с гръб към топката при паса. Все пак обаче видях с ъгълчето на окото ми, че Трент започва да се движи. Реагирах бързо, завъртях се на 180 градуса и се концентрирах върху мрежата. Вкарах, за мое щастие", добави Ориги.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти