Уулвърхамптън се разправи с Нюкасъл и ще играе на финала за Азиатския трофей на ВЛ

Уулвърхамптън се разправи с Нюкасъл и ще играе на финала за Азиатския трофей на ВЛ

Уулвърхамптън е първият финалист в приятелския турнир за Азиатския трофей на Висшата лига, която се провежда в Китай. Тимът победи с 4:0 Нюкасъл в Нянджин, като попаденията отбелязаха Диого Жота (15’, 40’) на два пъти, Морган Гибс-Уайт (33’) и Томас Алън (85’ - автогол).

Още в 15-ата минута “вълците” поведоха в резултата, след като Джонатан Кастро - Джони намери на границата на наказателното Жота, който с прецизен удар се разписа за първи път в мача. След нова асистенция на испанеца в 33-ата минута Гибс-Уайт удвои преднината на отбора си с далечен изстрел. В 40-ата Жота отне топката от Айзък Хайдън в наказателното поле на “свраките” и покачи на 3:0. Последното попадение в срещата дойде в 85-ата минута, когато без да има съперников играч в близост до него Алън с глава прати топката в собствената си мрежа след изпълнение на корнер.

Другият полуфинал в турнира противопоставя Манчестър Сити и Уест Хам и започва в 15:30 часа на същия стадион.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички