Ман Юнайтед е приготвил 100 милиона паунда за Санчо през януари

Ман Юнайтед е приготвил 100 милиона паунда за Санчо през януари

Джейдън Санчо оглавява януарския трансферен списък на Манчестър Юнайтед, съобщава ексклузивно вестник "Сън".

Крилото на Борусия Дортмунд започна впечатляващо сезона с два гола и две асистенции в три срещи, а последните дни стана ясно, че ще бъде възнаграден и с нов договор и заплата от 190 хиляди паунда на седмица. Това ще го нареди в топ 10 на най-добре платените тийнейджъри във футбола.

"Червените дяволи" от своя страна имат интерес към таланта още от началото на годината и макар да не направиха сериозен опит за привличането му през лятото, след като германците бяха категорични в отказа си да продават, сега готвят оферта на стойност 100 милиона паунда. На "Олд Трафорд" вероятно се надяват, че подобна сума ще накара ръководните фактори начело с Йоахим Ватцке да размислят и да приемат предложението.

 

<iframe width='640' height='266' src='https://oms.viuclips.net/embed/jB60AcnyS8?autoplay=1&htmlplayer=1' style='border:none;' allowfullscreen></iframe><iframe width='640' height='266' src='https://oms.viuclips.net/embed/jB60AcnyS8?autoplay=1&htmlplayer=1' style='border:none;' allowfullscreen></iframe>
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти