Клоп: Премиър лийг не е състезание между два коня

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че борбата за титлата тази година няма да е само между мърсисайдци и Манчестър Сити. През миналия сезон двата тима си спретнаха паметна схватка. “За мен Премиър лийг не е състезание между два коня. Ако беше така, нямаше да знаем, че ние сме вторият кон”, заяви германският специалист преди утрешния мач с Арсенал.
“Отново трябва да демонстрираме много. През миналия сезон за първи път изиграхме такъв сезон. Как бихме могли да приемем за даденост, че ще повторим това представяне. Трябва да вървим напред и да се развиваме”, сподели наставникът на “червените”.
Клоп изрази задоволство от новия договор на Алекс Оклсейд-Чембърлейн. “За нас новият му договор е голям плюс. Хубаво е, че се обвърза с клуба. Говорихме толкова много за него дори когато беше контузен, защото притежава страхотен талант. Сега той отново е с нас и е напълно готов да ни помага”, каза треньорът на ливърпулци.

Специалистът разкри, че Наби Кейта няма да бъде на разположение за утрешната битка, тъй като продължава възстановяването си. Относно дуела с Арсенал наставникът сподели: “Трябва да бъдем храбри, трябва да играе нашия футбол, да се стараем да играем с топката и да атакуваме директно”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти