Астън Вила с първа победа след завръщането в Премиър лийг (видео)

Астън Вила с първа победа след завръщането в Премиър лийг (видео)
Отборът на Астън Вила победи Евертън с 2:0 в откриващия двубой от третия кръг на Премиър лийг и записа първи три точки през кампанията. Това беше първи успех в елита на Острова за Вила от 1294 дни насам (февруари 2016 година), който изкара няколко сезона в по-долното ниво на английския футбол.
В герои за Астън Вила се превърнаха Уесли, който откри резултата в 21-ата минута и влезлият като резерва Ануар Ел-Гази в самия край на мача. Вратарят Том Хийтън също беше с решаващ принос с няколко добри намеси.
Евертън излезе със самочувствието на непобеден до този момент в шампионата, като "карамелите" нямаха и допуснат гол в първите два мача. Тази статистика се промени в 21-ата минута, когато Пелетейро подаде на Уесли, който откри за Вила. Гостите можеха да изравнят осем минути преди края на редовното време, когато резервата Айоби нацели гредата. Точка на спора сложи резервата Ел-Гази в добавеното време и така Вила се поздрави с първи успех за сезона, а Евертън преглътна първия горчив хап.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички