Спрягат Давид Силва за отбора на Дейвид Бекъм

Спрягат Давид Силва за отбора на Дейвид Бекъм

Капитанът на Манчестър Сити Давид Силва е готов да премине в Интер Маями, който е собственост на Дейвид Бекъм, пише “Индипендънт”. Очаква се това да стане следващото лято, по време на първия сезон на клуба в американската Мейджър Лийг Сокър.

Халфът има договор с английския шампион до края на сезона, като призна, че това най-вероятно ще е последната му кампания с екипа на отбора. Също така, той е категоричен, че не би преминал в друг тим от Висшата лига, като се смята, че е заинтересован от възможността да се превърне в първото звездно попълнение на американския клуб. Бекъм се надява да привлече именно испаноговорящ топ играч за проекта си, за да увеличи интереса от страна на голямата испаноезична общност във Флорида.

Сезонът в МЛС започва през март и така Силва би пропуснал първите три месеца от сезона. Маями са в процес на изграждане на състав, като са свързвани с редица известни имена от Европа и Южна Америка. Имаше информации, че Бекъм и други ръководни фигури на клуба са били в Барселона този месец, което породи слухове, че са се опитали да привлекат Лионел Меси и Луис Суарес. До момента отборът има едва трима футболисти - аржентинците Матиас Пелегрини (халф) и Хулиан Каранса (нападател), както и венецуелеца Кристиан Макун (опорен халф). Маями ще може да подпише и с до петима играчи от клубове от МЛС по време на драфта за нови отбори през декември.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти