Клоп: Ейбрахам и Маунт струват по 60 милиона, трансферното ембарго не удари Челси толкова лошо

Клоп: Ейбрахам и Маунт струват по 60 милиона, трансферното ембарго не удари Челси толкова лошо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че Челси е един от малкото клубове в света, които могат да понесат сравнително леко санкция като трансферното ембарго, което тегне над лондончани. Причината за това са качествените млади играчи, с които Франк Лампард разполага. Според германеца Тами Ейбрахам и Мейсън Маунт, които правят фурор от началото на сезона, вече струват по над 60 милиона паунда.

"Челси купи Кристиан Пулишич. Не знам колко пари дадоха, но вероятно около 50-60 милиона паунда. Всички около него имат същата цена. Тами Ейбрахам вече е играч за 60 милиона, Мейсън Маунт също струва толкова, ако не и повече. Калъм Хъдсън-Одой отдавна достигна тази цена. Жоржиньо не толкова млад, но не е от дълго време в Премиър лийг, а Н'Голо Канте изглежда като футболист, който може да играе още 20 години. Имат още Матео Ковачич и Рос Баркли, както и опитните Педро, Вилиан и Оливие Жиру. На пейката пък е Миши Батшуай. Ако има клуб в света, който да не страда толкова много от трансферно ембарго, това е Челси", заяви Клоп на днешната си пресконференция.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти