Моуриньо скастри Юнайтед за новия договор на Де Хеа

Моуриньо скастри Юнайтед за новия договор на Де Хеа

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо критикува ръководството на клуба, че е платило много пари по новия договор с вратаря Давид Де Хеа. Преди дни испанецът продължи контракта си срещу седмична заплата от около 350 000 паунда.


"Не мисля, че Манчестър Юнайтед е трябвало да плати на Де Хеа толкова много пари по новия договор, колкото са му предложили”, заяви Моу.

“Преди година или две целият свят се интересуваше от него. В момента мисля, че повечето от вратите на топ клубовете са затворени за испанеца. Вратите на Реал Мадрид са затворени за него, вратите на Барселона са затворени за него, вратите на ПСЖ са затворени за него. Не мисля, че Манчестър Юнайтед беше под натиск от страх да не загуби Давид. Той получи феноменален договор и в този момент имаше малко късмет, че му се случи това", добави Моуриньо пред Sky.

Де Хеа се присъедини към Манчестър Юнайтед през 2011 г.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти