Емил Хески: Ливърпул не може да пребори Сити за титлата

Бившият нападател на Ливърпул Емил Хески не вярва, че "червените" ще успеят да детронират Манчестър Сити от върха във Висшата лига, тъй като според него те нямат такава дълбочина в състава, каквато имат "гражданите". Ливърпул води в класирането след първите шест кръга с 18 точки, пет повече от Манчестър Сити, но дори и това не убеждава бившия нападател, че играчите на Юрген Клоп са готови за първи домашен триумф от близо 30 години.


В неделя Ливърпул победи много трудно с 2:1 Челси като гост, докато ден по-рано Манчестър Сити записа най-голямата шампионатна победа в историята си, надигравайки Уотфорд с 8:0.

"Трудно е да си помислим, че в този момент има отбор, който може да надвие Манчестър Сити за титлата, защото те имат най-добрия състав откъм дълбочина. Който и играч да извадите от единайсеторката им, те винаги имат някой друг, който е готов да го замени по начина, по който мениджърът им иска да го направи. Ливърпул не е същият, когато в състава ги няма Салах, Мане или Фирмино", каза Хески.

"Смятам, че полузащитата на Манчестър Сити е по-добра от тази на Ливърпул. Не казвам, че тази на Ливърпул е лоша, а просто че не може да осигури същия брой голове като тази на Манчестър Сити. Разбира се, ако Ливърпул продължава да упражнява такъв натиск върху Сити, какъвто има до момента, е възможно да се случи всичко", каза още Хески.

Докато играеше на "Анфийлд”, Хески спечели Купата на Англия, Купата на Лигата и Купата на УЕФА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти