Бербатов: Хари Кейн бележи, но Тотнъм не играе добре

Бербатов: Хари Кейн бележи, но Тотнъм не играе добре

Димитър Бербатов коментира представянето на Хари Кейн с екипа на Тотнъм и английския национален отбор. Бившият капитан на българския национален отбор и бивш нападател на "шпорите" прогнозира, че Кейн може да помогне на лондончани да излязат от кризата.

"Хари вкарва голове, но Тотнъм не играе добре. Това е изключително трудна ситуация. Сега е пауза за мачовете на националните отбори. Какво би се случило, ако не постигне резултатите с английския тим, които желае? Той вероятно не би се чувствал много добре. Бил съм в такова положение преди.

Смятам, че всичко ще бъде наред, но сега е моментът да си зададе някои въпроси. С тях той ще излезе от зоната си на комфорт. Играе редовно, реализира попадения, но това явно не е достатъчно. Това трябва да бъде негов минимум, ако иска да бъде след най-силните в света. Сигурен съм, че Хари Кейн си задава много въпроси и иска да промени много неща. Знае за трудната ситуация в Тотнъм и трябва да реши своето бъдеще", заяви Бербатов пред Mirror.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички