Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Лампард говори за расизъм в България през 2011 г.

Лампард говори за расизъм в България през 2011 г.

Бившият английски национал и настоящ мениджър на Челси Франк Лампард бе поредният футболен човек на Острова, който коментира случилото се в София в понеделник и расистките скандирания към играчи на Англия.

"Донякъде си спомням мача през 2011 г. Мисля, че бях на пейката. Пътувал съм с Англия из Европа и съм усещал това, което всички изпитаха. Тогава вероятно не говорихме достатъчно за това, заяви Лампард. - Мисля, че големият напредък сега е, че ръководните органи направиха крачка напред. Начинът, по който футболистите на Англия и щаба се справиха със ситуацията, бе много позитивен. Говорих с играчите. Няма нещо прекалено драматично. Тук съм, за да ги подкрепя."

През септември 2011 г. Англия, водена от Фабио Капело, си тръгва от София след победа с 3:0 отново в квалификация за европейско първенство. Тогава Франк Лампард влиза като резерва в 80-ата минута на мястото на Гарет Бари.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти