Тотнъм наказва феновете си, които са продали билети на привържениците на Цървена звезда

Тотнъм наказва феновете си, които са продали билети на привържениците на Цървена звезда

Тотнъм ще предприеме най-сериозните и строги възможни мерки спрямо свои привърженици, след като запалянковци на Цървена звезда нарушиха забраната на УЕФА за присъствие на мача от група "В" в Шампионската лига между двата отбора във вторник.

Феновете на сръбския клуб не получиха право да купуват билети за срещата в Лондон, след като бяха наказани заради прояви на расизъм по време на двубоя от квалификациите за Лигата срещу ХИК Хелзинки по-рано през сезона.

 

Около триста привърженици на Цървена звезда присъстваха в горната част зад вратата на стадиона на Тотнъм при загубата на любимия им отбор с 0:5 късно снощи. Все още не ясно как феновете са се сдобили с входните талони за мача в английската столица. От Тотнъм заявиха, че ще накажат своите запалянковци, които са продали билетите си на сърби.

 

"Привърженици на Цървена звезда нелегално са придобили индивидуални билети на пето ниво. Те обикаляха стадиона, за да се съберат в група. Полицията и стюардите веднага идентифицираха и задържаха групата, която се оказа прекалено голяма, за да бъде отстранена извън стадиона веднага. Ще предприемем най-строгите мерки срещу хората, които са продали своите билети", заявиха от лондонския клуб. Все още не е ясно какви ще бъдат санкциите от страна на УЕФА по случая.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти