ФА няма да повдига обвинение срещу Пеп Гуардиола

ФА няма да повдига обвинение срещу Пеп Гуардиола
Гуардиола: Горд съм! Показахме, че ние сме шампионите
Гуардиола: Горд съм! Показахме, че ние сме шампионите

Футболната асоциация на Англия няма да повдига обвинение срещу мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола заради гневните реакции на испанеца по адрес на главния рефер Майкъл Оливър. Пеп не сдържа нервите си по време на дербито с Ливърпул, като точката на пречупване бе в 83-тата минута, когато "гражданите" поискаха за втори път дузпа заради игра с ръка на Трент Александър-Арнолд. Преди това, още в 5-ата минута, десният бек на Ливърпул отново игра с ръка, след което домакините организираха страхотна атака и поведоха в резултата след удар на Фабиньо. И в двете ситуации Майкъл Оливър реши, че няма основания за дузпа, а ВАР потвърди неговите решения.

След последния съдийски сигнал Гуардиола отиде да стисне ръцете на реферите и да им каже, че им благодари много. В изказването си след мача мениджърът заяви, че това не е било форма на ирония. Пеп добави, че медиите трябва да попитат "Майк Райли и момчетата, отговарящи за ВАР" за спорните решения. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти