Изненада: Шефовете на Байерн искат да върнат Гуардиола

Изненада: Шефовете на Байерн искат да върнат Гуардиола

Ръководството на Байерн (Мюнхен) има сензационни намерения да върне на треньорския пост Джосеп Гуардиола. Според "Билд" мениджърът на Манчестър Сити е на първо място в списъка от трима кандидати за наследници на Нико Ковач. Договорът на испанеца с "гражданите" изтича през 2021 година, но в Байерн се надяват Пеп да се завърне на "Алианц Арена" още през следващото лято - четири години, след като си тръгна от Бавария. Другите двама кандидати са Ерик тен Хаг и Томас Тухел.

Според "Билд" семейството на Гуардиола предпочита да живее в Мюнхен, което може да улесни процеса по завръщането на испанеца. В момента най-близките хора на Пеп са се завърнали в Испания, тъй като не харесват Манчестър. Гуардиола пък все още притежава апартамент в Мюнхен.
Голямата цел на испанеца в четвъртата му година в Манчестър Сити е да спечели Шампионската лига. Ако успее да го направи, Гаурдиола ще затвори успешно цикъла с "гражданите" и може да се опита да постигне същото с Байерн. Именно трофея в ШЛ му убегна в иначе успешния му престой на "Алианц Арена".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти