Солскяер: Тези три точки са от огромна важност

Солскяер: Тези три точки са от огромна важност

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше как да не е доволен след успеха с 2:1 над Тотнъм снощи. Наставникът призна, че това са изключително важни три точки за неговия тим.

"Тези три точки са от огромна важност за нас. Направихме прекалено много равенства през сезона и загубихме точки от печеливши позиции. Взели сме решение постепенно да изграждаме отбора, за да стане по-добър, затова не мога да мисля в краткосрочен план. Когато запишем три-четири поредни победи, отново ще се върне онова чувство на стария Манчестър Юнайтед", смята Солскяер.

Той похвали специално героя на вечерта Маркъс Рашфорд, който реализира и двете попадения в мача.

"Това е най-силният му мач под мое ръководство. Той показа зрялост и стабилност срещу едни от най-добрите футболисти в Премиър лийг. Изглеждаше, че отново се е върнал на площадката за игра в задния двор. Искам футболистите да се забавляват на терена. Няма нищо страшно, просто 75 хил. зрители, които искат да видят най-доброто, на което си способен", допълни норвежецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти