Бербатов: Най-тъжното е, че критиките към Солскяер ще се завърнат

Бербатов: Най-тъжното е, че критиките към Солскяер ще се завърнат

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов подкрепя настоящия мениджър на тима Оле Гунар Солскяер, под чието ръководство в сряда отборът надви Тотнъм с 2:1 в среща от Премиър лийг. Българинът, който е бивш футболист и на “шпорите”, беше сред специалните гости на “Олд Трафорд”. “Червените дяволи” обаче не са убедителни този сезон и се говори, че Солскяер може да бъде уволнен.

“Победата за Манчестър Юн беше заслужена - коментира Бербо. - Но знаете ли кое е най-тъжното от всичко това? Тъкмо Солскяер си осигури малко спокойствие след непрестанните критики и то ще трае само до следващата загуба на отбора. Тогава очаквам всичко да се поднови с пълна сила срещу него".

В Бербатов разкритикува Тотнъм за показаното на терена. “Все още се вижда, че Тотнъм идва на този стадион със страх. Въпреки че на хартия "шпорите" имат далеч по-добрия състав, можете да видите с колко много респект подходиха към Юнайтед в началото на двубоя. И накрая съвсем заслужено страдаха заради това”, добави отказалият се вече бивш национал на България.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти