Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Евертън започва преговори с португалец от Китай

Евертън започва преговори с португалец от Китай

Евертън има желание да назначи Витор Перейра за мениджър на клуба. "Карамелите" продължава да търсят заместник Марко Силва, който бе уволнен вчера. Ръководството на Евертън има списък от четири имена, но на първо място е Перейра, който води китайския Шанхай СИПГ. Сред вариантите е и бившият мениджър на клуба Дейвид Мойс.

Очаква се до 24 часа "карамелите", които вече са в зоната на изпадащите, да започват преговори с 51-годишният португалец, твърди "Скай Спортс". Под негово ръководство Шанхай зае трето място в китайската Суперлига миналия сезон.

През 2013 г. Евертън вече обмисляше да назначи Перейра, но тогава бе предпочетен Роберто Мартинес. През лятото португалецът е водил разговори с Челси, но лондончани бяха отказани от договора му с китайците, според който получава по 30 милиона лири на сезон. Последните седмици интерес към него проявиха Арсенал и Уотфорд.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти