Нюкасъл обърна Саутхамптън, Дани Ингс с нов гол (видео)

Нюкасъл обърна Саутхамптън, Дани Ингс с нов гол (видео)

Дани Ингс се разписа в пети пореден мач за Саутхамптън, но “светците” допуснаха обрат при гостуването си на Нюкасъл. Отборът на Стив Брус спечели с 2:1 на "Сейнт Джеймсис Парк" и се изкачи на десето място в класирането.

Всички попадения паднаха през второто полувреме. Ингс откри резултата с деветия си гол в първенството от началото на сезона. Попадението дойде след силен период на домакините в началото на втората част. “Свраките” стигнаха до изравняване в 68-ата минута, когато влезлият като резерва Анди Каръл изведе Джоджо Шелви и капитанът на Нюкасъл направи резултата 1:1.

Саутхамптън отговори с по-добра игра и отново можеше да поведе, но Райън Бертранд пропусна от отлична позиция, а Ингс също се размина с гола след центриране на Лонг. Пропуски лишиха гостите от попадение и през първата част, когато Нейтън Редмънд на два пъти не успя да завърши успешно. Три минути преди края защитникът Федерико Фернандес донесе победата ан Нюкасъл. Той прати топката в мрежата при добавка, след като Макарти отрази удар на Шон Лонгстаф.

Саутхамптън остана в зоната на изпадащите с актив от 15 точки.


СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти