Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

"Вълците" са без загуба вече в 11 поредни мача в Премиър лийг (видео)

"Вълците" са без загуба вече в 11 поредни мача в Премиър лийг (видео)

Уулвърхамптън удължи серията си без загуба в Премиър лийг на 11 поредни срещи, след като завърши 2:2 с Брайтън на "Амекс Стейдиъм". Всичките попадения паднаха през първата част. Диого Жота (28', 44') отбеляза и двата гола за "вълците", а между тях Неал Мопе (34') и Дейви Прьопер (36') обърнаха за малко резултата в полза на домакините.

Брайтън бе без контузения Аарън Конъли, като неговото място бе заето от Леандро Тросар. Това бе и единствената промяна в сравнение с мача с Арсенал в четвъртък.

Нуно Еспирито Санто заложи на същия състав, както и при победата над Уест Хам.

Двата отбора изиграха вълнуващо първо полувреме, в което си отбелязаха четири гола. В 28-ата минута "вълците" поведоха. Жота подхвана атаката, която разви наляво към Хименес, а след това спринтира в наказателното поле, за да засече от шест метра центрирането на мексиканеца.

В 34-тата минута Брайтън изравни след удар на Мопе от 20-ина метра. 96 секунди по-късно "чайките" стигнаха до пълен обрат, след като Дейви Прьопер бе оставен непокрит в наказателното поле и засече с глава центриране на Тросар.

В края на полувремето обаче Жота изравни резултата с втория си гол в мача. Домакините подариха топката на Джони Кастро, който веднага пусна в наказателното поле към Жота. Португалецът завърши отлично - 2:2.

В 62-рата минута гостите поискаха дузпа, след като топката докосна ръката на Дънк, който бе паднал. ВАР прегледа ситуацията, но решението бе, че няма повод за 11-метров наказателен удар.

До края повече голове нямаше. Уулвс е на шесто място с 24 точки, докато Брайтън е 12-и.


СТАТИСТИКА НА МАЧА ТУК!
МИНУТА ПО МИНУТА ТУК!
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти