Алисон: Последните два мача сме по-концентрирани

Алисон: Последните два мача сме по-концентрирани

Ливърпул не бе печелил с чиста мрежа от септември насам преди съботната победа с 3:0 срещу Борнемут, а "червените" вече са в серия от два поредни мача без допуснат гол. Те надвиха с 2:0 Залцбург в Шампионската лига и вратарят Алисон смята, че причина за подобряването на резултатите е повишената концентрация на целия отбор.

"Просто ни трябваше повече фокус. В последните два мача сме концентрирани през всичките 90 минути. Защитата бе на много високо ниво и аз помогнах с каквото мога. Просто трябва да продължим по този начин и можем да го направим, защото сме пределно наясно с какви качества разполагаме. Трябва да влагаме всички сили в мачовете", каза той.

Алисон направи няколко важни спасявания през първото полувреме срещу Залцбург, а Ливърпул заигра много по-добре след почивката и спечели срещата с голове на Наби Кейта и Мохамед Салах.

Алисон добави: "На почивката мениджърът просто ни каза да продължим да играем и да работим върху представянето ни. През първото полувреме те наложиха интензитет, който беше труден за контролиране, а имаха и шансове, но ние ги неутрализирахме. Аз пък направих и няколко спасявания. Доволен съм от резултата и от нашата игра. Мачът бе много труден, но ние се справихме отлично и в атака, и в защита. Трите точки обаче бяха много по-важни от всичко, което се случва на терена".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички