Ашли Коул иска Люнгберг да остане начело на Арсенал

Ашли Коул иска Люнгберг да остане начело на Арсенал

Бившият защитник на Арсенал и Челси Ашли Коул даде своето мнение относно евентуалното назначаване на Карло Анчелоти начело на “артилеристите”. Италианският специалист е спряган като един от фаворитите да застане начело на лондончани, а двамата с Коул бяха заедно в Челси.

Левият бек похвали Анчелоти, но все пак заяви, че предпочита Люнгберг да застане начело на Арсенал за постоянно. Бившият шведски полузащитник бе назначен начело на тима временно, след като бе отстранен Унай Емери, но няма про лиценз и може да води отбора само известно време.

"Анчелоти се справи чудесно с Челси. Харесвах го не само като мениджър, но и като човек. Той беше като най-добрият ти приятел. От друга страна много хора искаха Венгер да напусне и когато го стори, може би те разбраха какво е правел за клуба. Арсенал е в преходен период, опитаха с Емери, но, кой знае защо, не се получи. Фреди Люнгберг вече е в клуба и се надявам, че може да оглави Арсенал постоянно. Той познава клуба отвътре. Той е мой приятел и се надявам, че може да промени нещата“, заяви Ашли Коул пред "Sky Sports".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички