Гуардиола: Такива грешки са недопустими

Гуардиола: Такива грешки са недопустими

Шампионът Манчестър Сити допусна още една грешна стъпка във Висшата лига, стигайки само до 2:2 у дома срещу Кристъл Палас. “Небесносините” направиха обрат след почивката, но автогол на Фернандиньо в последните секунди ги лиши от победата и развали празника на мениджъра Пеп Гуардиола, който днес стана на 49 години.

“Не става дума за липса на концентрация, а за грешно решение. Ще поработим, за да не допускаме подобни грешки. Просто не трябваше да позволяваме на Уилфред Заха да пробие”, сподели Гуардиола, чийто отбор отправи 25 удара към вратата на “орлите”.

“Опитахме всичко възможно. За съжаление не успяхме да спечелим, въпреки огромото си старание. През миналия сезон Кристъл Палас ни победи тук по същия начин. Като цяло, винаги доминираме в мачовете срещу тях, но това не е достатъчно. Бяхме длъжни да се отбраняваме по-добре в последните секунди, това е”, продължи Пеп.

“Остават още много мачове до края на сезона. Важно е да си осигурим участие в Шампионската лига. Предстоят ни два-три дни почивка, после играем с Шефилд Юнайтед, след това идва мачът за ФА Къп и реваншът от полуфиналите за “Карабао Къп”. Няма място за отпускане”, добави Гуардиола.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти