Лампард: Неумението пред гола е големият ни проблем

Лампард: Неумението пред гола е големият ни проблем

Мениджърът на Челси Франк Лампард се оплака от многото пропуски на тима си, който загуби с 0:1 като гост на Нюкасъл. Победното попадение на “свраките” падна дълбоко в добавеното време.

“Наясно сме, че имаме проблеми в последната третина на терена. Не вкарваме достатъчно голове. А ако не бележиш, в един момент се оказваш уязвим за неочакван удар от страна на съперника. Днес се случи точно това”, коментира Лампард.

“Не става въпрос само да тренираме повече. Просто трябва да притежаваш инстинкт на убиец пред вратата на противника. казвайки това, става ясно къде имаме нужда от подсилване. Но ще видим. Жестоката реалност във футбола е, че ако не вкараш гол, другият отбор остава в мача и много често те наказва”, продължи бившата звезда на “сините”.

“Във всеки мач владеем тоpката повече от съперниците. Tова само по себе си е положително, но не вкарваме достатъчно голове. Ако се целим наистина високо, трябва да обърнем внимание на това”, обобщи Лампард.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички