Солскяер говори за нападател, който от новия сезон щял да бъде на ниво

Солскяер говори за нападател, който от новия сезон щял да бъде на ниво

Докато феновете на Манчестър Юнайтед продължават да копнея за качествени попълнения, мениджърът Оле Гунар Солскяер се опитва да ги успокои с добри думи за футболист, който в момента дори не е част от тима - Алексис Санчес. Нападателят е преотстъпен до лятото в Интер, но в договора му няма клауза за преждевременно завръщане.

“Алексис ще се завърне след края на сезона и тогава ще опровергае всички вас”, закани се Солскяер на журналистите, които днес му задаваха въпроси за неуспехите на трансферния пазар.

Броени дни през затварянето на прозореца Юнайтед не изглежда да е близо до никого. “Много е трудно да се взимат футболисти през януари и винаги е било така - продължи треньорът. - Не помня колко качествени играчи сме привличали през този период. Хенрик Ларсон, Неманя Видич и Патрис Евра се оказаха силни трансфери. Но сега не е лесно, защото другите клубове не искат да се разделят с най-качествените си състезатели. Така или иначе и в момента имаме футболисти, с които правим всичко възможно да се завърнем на мястото, което ни подхожда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти