Родриго не тренира с Валенсия, Барса с интересна стратегия

Нападателят на Валенсия Родриго Морено не взе участие в днешната тренировка на “прилепите”, предадоха испанските медии. 28-годишният стрелец е все по-близо до Барселона. От “Камп Ноу” смятат, че испанецът е точният човек, който да замени Луис Суарес, след като уругваецът ще се лекува в следващите четири месеца.

От “Местайя” настояват преотстъпването да бъде със задължителна опция за откупуване на футболиста. “Прилепите” настояват трансферната сума да е поне 50 милиона евро. Само преди няколко месеца Родриго беше считан за сигурно ново попълнение на Атлетико Мадрид, но трансферът се провали.
Според валенсианския вестник Superdeporte иска да включи още един играч в сделката. Каталунският клуб смята да купи Бруно Фернандеш от Спортинг (Лисабон) и да го преотстъпи на “прилепите”. Цената на Фернандеш ще е сходна с тази на Родриго и няма да надхвърли 60 милиона. Cadena Cope твърди, че Родриго е в Барселона, за да се подложи на преглед от доктор Кугат.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти