Сампаоли изплю камъчето: Изоставям Севиля заради Аржентина

Сампаоли изплю камъчето: Изоставям Севиля заради Аржентина

Старши треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли открито разкри желанието си да води националния отбор на Аржентина. "Не изоставям Севиля заради друг клуб. Изоставям отбора заради Аржентина, ако нещата се получат", довери наставникът на "бяло-червените" на пресконференция преди последния мач на андалусците през този сезон - срещу изпадналия Осасуна.

"Имам договор със Севиля и Аржентинската асоциация трябва да се разбере с президента на Севиля", довери той. "Проектът на Севиля беше впечатляващ. Наистина исках да го продължа и втори сезон, но се появи това. (…) Не вярвам, че ще имам втора такава възможност да водя Аржентина", сподели специалистът.

Медиите сочат наставника на Селта Едуардо Берицо за новия треньор на "Рамон Санчес Писхуан". "Познавам го, уважавам го много. Три години води Селта и отборът му е на добро ниво. Аз обаче не съм този, който избира", коментира Сампаоли.

"Лос гаучос" са под въпрос за мястото си на Мондиал 2018.

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти