Англия и Бразилия разочароваха с нулево реми на “Уембли” (видео)

Англия и Бразилия разочароваха с нулево реми на “Уембли” (видео)

Отборите на Англия и Бразилия така и не сътовриха очаквания спектакъл в контролната среща помежду си тази вечер. Двубоят на “Уембли” приключи при нулево реми. И двата тима не впечатлиха особено с изявите си, а положенията пред двете врати бяха твърде малко и не особено сериозни, като логично мачът завърши без попадения и без победител.

Домакините заложиха на Джейми Варди и Маркъс Рашфорд в предни позиции, а халфовата линия бе изградена от Лофтъс-Чийк, Ерик Дайър и Джейк Ливърмор.

Бразилия пък започна с трима в атака в лицето на Габриел Жезус, Филипе Коутиньо и Неймар. Играта в средата на терена пък градяха Паулиньо, Ренато Аугусто и Каземиро.
Първата по-интересна ситуация бе пред вратата на Джо Харт. В 3-ата минута Даниел Алвеш напредна и шутира от далечна дистанция, но ударът му мина встрани от вратата. В 12-ата минута и Габриел Жезус стреля с глава, но право в ръцете на вратаря.
В 18-ата минута и домакините показаха зъби. Маркъс Рашфорд се освободи пред наказателното поле и отправи удар, който обаче не затрудни вратаря.
В 45-ата минута Неймар успя да достигне една дълга топка в наказателното поле, но почти от аутлинията не успя да затрудни Джо Харт с удара си по земя.
Още в началото на второто полувреме Бразилия стигна до добро положение. Габриел Жезус бе изведен в пеналта, но ударът му бе спасен от вратаря.
Следващата по-интересна ситуация дойде едва в 76-ата минута, когато мощен удар на Фернандиньо се отби от гредата.
Англия също имаше добра ситуация за гол в 79-ата минута, когато Ерик Дайър стреля от фаул, но топката мина встрани от вратата. Минута по-късно Вилиан бе изведен на скорост, но в последния момент Ашли Йънг блокира удара му.
В 85-ата минута Бразилия имаше нов шанс за гол. Неймар пусна супер пас за Паулиньо, чийто мощен удар бе отразен от Джо Харт.
В 89-ата минута Англия пропусна най-добрата си възможност в мача. Доминик Соланке бе намерен непокрит на метри от вратата, но се забави с овладяването на топката и Алисон с блестяща намеса блокира удара му.
В крайна сметка мачът завърши без победител, като това бе второ поредно нулево реми за Англия, след като преди дни същият резултат се получи и в контролата на "трите лъва" с Германия.

АНГЛИЯ:

Харт, Уокър, Гомес, Стоунс, Магуайър, Бертран (Йънг 80), Ливърмор (Роуз 90), Дайър, Лофтъс-Чийк (Лингард 35), Рашфорд (Ейбрахам 75), Варди (Соланке 75)

БРАЗИЛИЯ:

Алисон, Алвеш, Маркиньос, Миранда, Марсело, Аугусто (Фернандиньо 68), Каземиро, Паулиньо, Коутиньо (Вилиан 68), Неймар, Жезус (Фирмино 76)
МИНУТА ПО МИНУТА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти