Саудитска Арабия маха треньора след загубата от България

Саудитска Арабия маха треньора след загубата от България

Загубата от България с 0:1 може да се окаже фатална за селекционера на Саудитска Арабия Едуардо Бауса. Шейховете не са никак доволни от представянето на тима срещу “лъвовете” и вече вдигнаха мерника на аржентинския наставник, който почти сигурно ще бъде уволнен. Това стана ясно от пост на един от висшите спортни ръководители в кралството. “Отборът няма идентичност, а резултатите са незадоволителни. Следя Бауса под микроскоп”, написа Турки Ал-Шейх в Туитър.

Бауса, който пое Саудитска Арабия преди точно 61 дни бе като ударен от мокър парцал. “Не са ме уведомили официално какво смятат да правят”, обяви той.

“Странно е това, което става. Бауса победи Латвия с резервите, а след това бе ясно, че няма как да бие Португалия на тяхна земя. След това трябваше да направи нов състав за мача с България, защото няколко играчи напуснаха, за да участват в Шампионската лига на Азия. Загубиха с 0:1 от българите, но като цяло се представиха добре в този мач”, коментираха пред медиите в Аржентина агентите на треньора.

Това може да стане трети пореден отбор, който бие шута на Бауса през 2017 година. Първо той бе изгонен от Аржентина, а след това и от ОАЕ, след като се провали в квалификациите за Мондиал 2018. Въпреки това от Саудитска Арабия го привикаха за заместник на Берт ван Марвайк през септември.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти