Агуеро премина обстоен преглед в краснодарска клиника

Агуеро премина обстоен преглед в краснодарска клиника

Няма риск за здравето на Серхио Агуеро след припадъка му по време на полувремето на мача с Нигерия снощи. Нападателят на Аржентина игра през първото полувреме и вкара гол при загубата от нигерийците с 2:4 в Краснодар. На почивката голмайсторът на Манчестър Сити се почувствал зле и бе откаран в болница. "Агуеро бе приет в отделението като всеки друг пациент. Беше придружаван от лекаря на отбора и преводач. Агуеро е в задоволително състояние", каза д-р Арман Балян, хирург от краснодарската болница.

Агуеро е бил обезводнен и преуморен, което е изиграло роля за неразположението, добави лекарят. Прегледът продължил близо два часа, а на раздяла д-р Арман Балян не пропуснал да си направи селфи с футболиста, пише ТАСС. "Имам син, който е голям фен на Агуеро, и нямаше да ми прости, ако не се бях снимал с него", каза още лекарят.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти