Челси изненадващо се хвърля за Левандовски

Челси изненадващо се хвърля за Левандовски

Челси предприема изненадваща офанзива за привличането на голмайстора на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски. Според "Мирър" Антонио Конте се е насочил към поляка, в чието лице вижда идеалния заместник на Диего Коща.

Само преди два дни агентът на нападателя Майк Бартел разкри, че Левандовски е останал много разочарован от факта, че клубът, треньорът и останалите играчи на Байерн не са се опитали по никакъв начин да помогнат на поляка в последния мач от Бундеслигата, за да може той да стане голмайстор на шампионата. Според "Мирър" Челси ще се опита да се възползва максимално от тази ситуация и от клуба вече са проучили задълбочено възможността да привлекат Лева.

До момента Челси бе спряган с имената на други двама централни нападатели. Клубът обаче не смята да плаща исканите от Евертън 100 милиона паунда за Ромелу Лукаку. Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората пък на този етап изглежда по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Поради това Конте се е насочил именно към Левандовски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти