Борусия (Мьонхенгладбах) взе талант от Уест Хам

Борусия (Мьонхенгладбах) взе талант от Уест Хам

Уест Хам прати под наем до края на сезона в Борусия (Мьонхенгладбах) Рийс Оксфорд. 18-годишният бранител ще се присъедини към германския клуб на 1 юли, като целта е да натрупа повече мачове на най-високо ниво.

Оксфорд дебютира за първия отбор на Уест Хам още на 16 години. През януари той бе преотстъпен на Рединг, но записа само пет мача в Чемпиъншип.

"Това е фантастична възможност за Рийс да продължи да се развива и да трупа опит на топ ниво. Той ще играе в много технично първенство, което ще му помогне много. Освен това ще се сблъска с нова култура и ще натрупа ценен житейски опит. Вярваме, че на Рийс му предстои много вълнуващо бъдеще в Уест Хам, но сега той се нуждае от това да играе редовно, за да продължи да прогресира. Желаем много успех на Рийс в това приключение и го очакваме обратно в клуба след края на сезона", коментира мениджърът на Уест Хам Славен Билич.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички