Барса готви оферта 50+20 млн. за Дембеле

Барса готви оферта 50+20 млн. за Дембеле

Ръководството на Барселона е силно заинтересовано от привличането на Усман Дембеле от Борусия (Дортмунд), пише каталунският Sport. Шефовете на "лос блаугранас" познават добре качествата на френския талант, който блесна ярко през изминалия сезон. От "Камп Ноу" получават известия за развитието на бързака, откакто той игра за юношите на Франция до 15 години.

И през миналото лято "лос кулес" направиха опит да се сдобият с услугите му, но той избра Борусия. Вчера германският Bild излезе със заглавие, че офертата на Барса към вестфалския клуб е на стойност 50 милиона евро. Това обаче е далеч от желаните от германците 80 милиона. Sport твърди, че каталунският клуб може да предложи твърди 50 милиона плюс 20 милиона под формата на различни бонуси, но не и желаните твърди 80.

Изданието пише, че вече има договорка между представители на Барса и агентите на Дембеле и споразумение за петгодишен контракт. Ако френското крило подсили "синьо-червените", новият треньор на Барселона Ернесто Валверде ще трябва да измисли нова схема на игра. В каталунските медии вече се появи вариантът с трио отпред - Дембеле, Луис Суарес и Неймар, и Лионел Меси зад тях.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички