Интер опитва да отмъкне Дъглас Коща под носа на Юве

Интер опитва да отмъкне Дъглас Коща под носа на Юве

Ръководството на Интер ще опита да отмъкне една от основните трансферни цели на големия си враг Ювентус. Става въпрос за крилото на Байерн (Мюнхен) Дъглас Коща, пише "Медиасет".

Не е тайна, че бръзилецът е желан от "бианконерите". За момента обаче двата клуба не могат да се разберат за цената на играча. От Байерн искат 50 милиона евро, докато Юве предлага 40 милиона.

Точно това разминаване дава възможност на Интер да подлее вода на торинци. "Нерадзурите" са готови да извадят исканите от Байрен пари и така да си осигурят и подписа на играча. На "Джузепе Меаца" виждат в Дъглас Коща идеален вариант за заместник на Иван Перишич, който е близо до преминаване в Манчестър Юнайтед.

Самият Дъглас Коща иска да премине в състава на Юве, като дори вече е договорил личните си условия с италианския шампион, откъдето му предлагат 6,5 милиона евро на сезон. И тук обаче Интер ще заложи на по-голяма оферта, като "нерадзурите" са готови да му дадат заплата от 8 милиона на година.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти