Гледай на живо

Очаквайте в 11:00: Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Байерн отряза Милан за европейски шампион

Байерн отряза Милан за европейски шампион

Ръководството на Байерн (Мюнхен) е отхвърлило предложението на Милан за халфа Ренато Санчес, разкриха медиите на Апенините. "Росонерите", които са най-активният отбор на трансферния пазар от началото на лятото, се надяваха да вземат европейския шампион с Португалия под наем за два сезона срещу 7 млн. евро, а след това да го закупят за 40 млн. Баварците обаче не са останали доволни от офертата, а и разчитат, че Санчес ще успее да се утвърди в тима.

19-годишният португалец пристигна преди началото на миналия сезон от Бенфика. Байерн плати за него 35 млн. евро. Сумата обаче може да достигне до 80 млн. с предвидените в договора бонуси.

Дебютният сезон на Санчес с екипа на Байерн беше разочароващ. Той записа 25 мача без гол и асистенция в Бундеслигата, а освен това бе титуляр само 4 пъти и едва в един от тези двубои остана на терена през всичките 90 минути.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти