Гледай на живо

Очаквайте в 11:00: Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Анчелоти: Ако Хамес заслужава - ще играе, ако не - няма

Анчелоти: Ако Хамес заслужава - ще играе, ако не - няма

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Карло Анчелоти не гарантира титулярно място на звездната придобивка на баварците Хамес Родригес. “Не сме взели Хамес, за да заменим някого. Взехме го, за да подобрим качеството в отбора. Ако Хамес заслужава - ще играе, ако не - няма. Няма нищо запазено за него. Той добре знае това”, сподели италианският специалист на пресконференция в Шанхай.

Томас Мюлер приветства трансфера на колумбиеца. “Ще повиши качеството в отбора. С него имаме още един страхотен вариант в средата на терена. Той е добър играч и ще вдигне конкуренцията. Треньорът обаче ще реши кой да играе”, заяви германският национал.

Утре мюнхенци излизат срещу Арсенал в среща от турнира International Champions Cup. В края на днешната тренировка на Байерн хиляди азиатски фенове приветстваха футболните звезди. Франк Рибери и Ариен Робен се очаква да бъдат готови за срещите от Audi Cup, които са в началото на следващия месец. Мануел Нойер пък ще бъде на линия за първия шампионатен мач.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти