РБ (Лайпциг) отказа 75 милиона от Ливърпул за Кейта

РБ (Лайпциг) отказа 75 милиона от Ливърпул за Кейта

Ливърпул не успя и с втората си оферта за халфа на РБ (Лайпциг) Наби Кейта. Самият собственик на Ред Бул Дитрих Матешиц разкри, че е отхвърлил предложение в размер на 75 милиона евро за гвинееца. Босът на "биковете" не назова името на клуба, отправил офертата, но според медиите на Острова става дума именно за Ливърпул. Това бе второто предложение на мърсисайдци за Кейта. Първото бе за 65 милиона евро. Очаква се клубът от "Анфийлд" да отправи и трета оферта, въпреки че от РБ (Лайпциг) категорично заявяват, че няма да продават играчите си през това лято.

"Няма да продаваме наши футболисти само за да печелим много пари. Наскоро получихме оферта в размер на 75 милиона евро за Наби Кейта. Няма начин! Той все още има договор с нас и ще го изпълни. Продажбата му ще бъде не само повод за недоверие от страна на нашите привърженици, но и грешен знак към другите ни играчи, като Тимо Вернер, към когото също има голям интерес", заяви Матешиц пред "Билд".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти