Хамес: Байерн е голям колкото Реал Мадрид, ако не и по-голям

Хамес: Байерн е голям колкото Реал Мадрид, ако не и по-голям

Новата придобивка на Байерн (Мюнхен) Хамес Родригес побърза да направи добро впечатление на феновете с възхваляващи думи по адрес на баварския гранд. “Байерн е голям колкото Реал Мадрид, ако не и по-голям”, заяви колумбиецът в интервю за SportBild. “Винаги съм уважавал много Байерн. (…) Когато обмислях възможността да дойда в Мюнхен, си помислих: “В Байерн има толкова звезди, колкото и в Реал Мадрид. Качеството на състава е същото”, сподели той.

“През последните две години не бяхме работили с Анчелоти, но поддържахме контакт. Имаме страхотни отношения. Радвам се, че отново работим заедно”, призна преотстъпеният от “лос бланкос”. “Първият от Байерн, за когото се сещам, на когото се възхищавах, е Оливер Кан. Той е сред големите футболни личности. Той винаги е олицетворявал непримиримост. В Байерн много футболисти са се превърнали в легенди”, каза още Хамес.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички