Хайнкес за бъдещето си в Байерн: Рано е за такива въпроси

Хайнкес за бъдещето си в Байерн: Рано е за такива въпроси

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес отказва да коментира бъдещето си в германския шампион след края на настоящия сезон в Първа Бундеслига. Опитният специалист е начело на баварците за общо четвърти път в своята кариера, след като зае мястото на уволнения наскоро италианец Карло Анчелоти. "Твърде рано е за точно такива въпроси. Казвам, че временно взимам тази работа и това е", коментира Хайнкес пред медиите в Германия.

В събота "червените" гостуват на един от големите си противници Хамбургер, който изживява криза в последните години. "В Хамбург трябва да продължим да играем по същия начин от последните ни мачове. Когато видя реакцията на отбора, ми е приятно и забавно отново да бъда в професията", каза още 72-годишният треньор на Байерн. Грандът от Мюнхен заема втората позиция във временното класиране в шампионата с актив от 17 точки. Баварците нямат нито едно поражение срещу Хамбургер в мачовете между двата отбора след 2009 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти