Три дузпи не стигнаха да се разплете възела във Фрайбург (видео)

Три дузпи не стигнаха да се разплете възела във Фрайбург (видео)

Фрайбург и Херта (Берлин) направиха 1:1 в сблъсък между два от отборите, които от началото на сезона в Германия не оправдават очакванията. Срещата ще се запомни с трите дузпи, които съдията отсъди. Яник Хаберер вкара тази за домакините в 52-ата минута, а след това последваха две за столичани. В 77-ата Саломон Калу изпусна едната, но само четири минути по-късно се нагърби с изпълнението на втората и този път не сгреши за 1:1.

Като цяло обаче отборът на Фрайбург беше този, който заслужаваше да спечели и то с разлика. Играчите в червени екипи създадоха куп положения, но топката така и не искаше да влезе в мрежата.

Противно на логиката, Херта беше на крачка от успехa, но в края Валентино Лазаро пропусна.
В края на първото полувреме се стигна до любопитна ситуация, при която гостуващата агитка - намираща се много близо до флагчето за корнер - вдигаше такъв шум, че Юлиан Шустер отказа да изпълни ъглов удар за домакините. Един от запалянковците на берлинчани крещеше с мегафон и се наложи стаюрдите да се намесват да го озаптяват.
Независимо силната си игра днес, Фрайбург остава много близо до дъното със само една победа. “Старата дама” е със само 2 точки повече и също се нуждае от подобряване на резултатите.
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
МИНУТА ПО МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти