Петер Бос не планира промени, въпреки колебливите резултати

Петер Бос не планира промени, въпреки колебливите резултати

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Петер Бос не планира промени, въпреки колебливите резултати на отбора в последните седмици. "Жълто-черните" записаха само една победа в последните си пет срещи във всички турнири, а Бос за първи път е поставен под напрежение след серия от три поредни двубоя без успех.

"Няма да променяме нищо. Стилът ни на игра даваше резултати в началото на сезона. Играчите се забавляваха и мачовете ни бяха много интересни за гледане. Нещата не са се изменили особено. Просто в първите мачове вкарвахме от полу-положения, а в последните ни срещи пропускаме от чисти позиции. Подобни дребни детайли могат да решат много неща", коментира холандският спец.

Борусия направи най-силния старт в историята си в Бундеслигата с осем победи и равенство в първите си девет мача, но серията беше прекъсната на 14 октомври с поражение с 2:3 от РБ Лайпциг на "Сигнал Идуна Парк", последвано от разочароващо представяне за 1:1 срещу АПОЕЛ в Никозия в Шампионската лига и ново равенство 2:2 срещу Айнтрахт във Франкфурт в първенството.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти