Потвърдено: Байерн вече преговаря за германски национал

Потвърдено: Байерн вече преговаря за германски национал

От Хофенхайм потвърдиха информациите, че Сандро Вагнер е поискал трансфер в Байерн (Мюнхен). Нападателят на Бундестима е юноша на шампионите и според Bild бил казал на ръководството на сегашния си клуб, че през зимата желае да се завърне при баварците. На "Алианц Арена" пък търсят още един централен нападател за алтернатива на Роберт Левандовски.

“От доста време знаем за интереса на Байерн към Сандро - коментира треньорът на Хофе Юлиан Нагелсман. - Също така сме наясно и за интереса на Вагнер към родния му клуб. Ще обсъдим нещата с него. Всички знаят, че в Мюнхен е семейството му. Сандро не е моя собственост, а на клуба. Тойв се още има договор с нас, а и трансферната сума играе роля. Преговорите между клубовете вече текат. ”

29-годишният здравеняк кара втория си сезон в Хофенхайм и със силните си игри си заслужи място в селекцията на Йоахим Льов. Вагнер има само 4 мача за Байерн в Бундеслигата през сезон 2007/08. След това клубът го продаде на Дуисбург.
Снощи Вагнер присъства в залата по време на домакинството на баскетболния Байерн на Галатасарай в турнира Юрокъп. Баварците се наложиха с 86:78, а Сандро беше в компанията на Хавиер Мартинес, Йошуа Кимих и легендата Мирослав Клозе.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти