Хайнкес говори за набелязания нов нападател

Хайнкес говори за набелязания нов нападател

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес потвърди интереса на клуба към германския национал Сандро Вагнер от Хофенхайм.

"Когато имате интерес към играч, който има договор, първо трябва да говорите с клуба. Водите преговори и чак тогава може да се случат нещата", заяви наставникът.

Той каза, че спортният директор на Байерн Хасан Салихамидич е говорил с колегата си от Хофенхайм Александър Росен, "за да определи дали има такава възможност, защото той е важен играч за Хофенхайм".

Вагнер, който има четири гола и две асистенции в Бундеслигата през сезона, ще бъде взет за резерва на Роберт Левандовски, който е лидер при голмайсторите с 11 гола.

Хайнкес добави: "Обикновено тези преговори са изключително трудни през зимата".

Сандро Вагнер може да се върне в родния си град. Той се присъедини към Байерн като младеж през 1995 г. и записа четири мача за мъжете в Бундеслигата, преди да премине в Дуисбург през 2008 г.
29-годишният Вагнер има пет гола в седем мача за националния отбор на Германия.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти