Хазенхютъл: Ще е тъжно да отпаднем с 10 точки

Хазенхютъл: Ще е тъжно да отпаднем с 10 точки

Старши треньорът на РБ (Лайпциг) Ралф Хазенхютъл отбеляза, че победата над Монако с 4:1 снощи е бил най-добрият мач на неговия отбор в Шампионската лига. Той обаче се притеснява, че дори и успех над Бешикташ в последния кръг може да не е достатъчен за място на осминафиналите.

“Има вероятност да съберем 10 точки и все пак да не продължим на осминафиналите, което би било много жалко. Не зависим само от себе си. Всичко, което трябва да направим, е да спечелим последния си мач. Тогава с чиста съвест можем да кажем, че сме се представили отлично при дебюта си в турнира”, заяви Хазенхютъл.

“Доказахме, че сме способни да побеждаваме като гост в Шампионската лига. Определено това беше най-добрият ни мач досега. използвахме силните си качества и наказахме съперника. Тимо Вернер се справи чудесно, но контузията на Марсел Забитцер помрачава радостта ни”, каза още треньорът на германския тим.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички