Кингсли Коман разкри тайната на добрата си форма

Кингсли Коман разкри тайната на добрата си форма

Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман обясни какво го е накарало да поднови договора си с баварците. Французинът се обвърза с рекордьора по титли в Бундеслигата до 2023 година и се очаква да се превърне във все по-важна фигура за отбора.

"Обещаха ми, че през новия сезон ще се разчита повече на мен и ще получавам повече шансове да се докажа. Точно това започна да се случва. Вероятно, успявам да се възползвам от възможността, която се откри пред мен. Когато си в такъв гранд и усещаш подкрепата на самия клуб, това те мотивира допълнително. Беше логично да се съглася да подновя договора си", сподели Коман. 

"Знам, че мога да играя и по-добре. Надявам се скоро да го покажа. Важното е да нямам контузии, а това понякога е и въпрос на късмет. Вече много повече се грижа за тялото си. Отдавна не пия газирани напитки и ям много плодове. Старая се да спя поне час следобед. Това са малки детайли, но всеки от тях допринася за добрата ми форма. Винаги съм се стремял да бъда истински професионалист. Разбрах, че за взривната ми сила е важно да обръщам внимание на това какво правя извън терена", сподели Коман.

"Какво искам да подобря? Завършващия удар и последния пас. Често излизам на стрелкови позиции, но трябва да съм по-хладнокръвен в тези моменти", подчерта 21-годишният френски национал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти