Хайнкес за сблъсъка между Хамес и Руди: Нищо страшно не е станало

Хайнкес за сблъсъка между Хамес и Руди: Нищо страшно не е станало

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес заяви, че сдърпването между Хамес Родригес и Себастиан Руди по време на тренировката в петък не е нищо сериозно и не заслужава да му се обръща толкова внимание. Двамата съотборници бяха близо до това да се сбият, но останалите футболисти бързо ги разтърваха.

"Tренировките имат за цел играчите да са максимално подготвени за официалните мачове. Понякога има и по-остри единоборства, стига се до напрежение. Това са нормални неща. Самият аз изисквам от футболистите агресивно поведение в ситуации един на един", коментира Хайнкес.

"Футболът е мъжки спорт. Приключваме темата", добави опитният специалист в разговор с журналисти пред домакинството на Вердер (Бремен).

Байерн води с 13 точки пред Байер (Леверкузен), РБ (Лайпциг) и Борусия (Мьонехнгладбах). Срещу "бременските музиканти" в игра ще се завърне възстановеният Роберт Левандовски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти