Горетцка: Това беше един от най-тежките дни в живота ми

Горетцка: Това беше един от най-тежките дни в живота ми

Бъдещият футболист на Байерн (Мюнхен) Леон Горетцка не е сърдит на запалянковците на Шалке 04, които в неделя го освиркаха по време на мача срещу Хановер 96. В петък германският национал обяви решението си да напусне като свободен агент след края на сезона и това ядоса феновете на “кралскосините”. Те го обиждаха по всевъзможни начини през всичките 64 минути, в които той беше в игра.

“Това беше един от най-тежките дни в живота ми”, заяви Горетцка, който в началото на февруари ще навърши 22 г.

“Когато собствените ти привърженици те освиркват, това боли - продължи полузащитникът. - В крайна сметка обаче разбирам феновете и като цяло мисля, че всичко беше наред. Не им се сърдя. Който ме познава, е наясно, че ще дам всичко от себе си до лятото, за да може Шалке да изпълни целите си.”

За 64 минути на терена Горетцка се представи повече от добре. Той изтича 8,6 км, постигна 83% успеваемост при подаванията, спечели 11 единоборства и игра 33 пъти с топката. След неговото излизане обаче съотборниците му не успяха да задържат преднината в резултата и допуснаха изравняване за крайното 1:1.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти