"Контра Мондиал": Защо Германия загуби и редовен ли беше голът във вратата на Бразилия?

Поражението на световния шампион Германия от Мексико беше основна тема на днешното предаване “Контра Мондиал”. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов анализираха игровия облик на Бундестима и какво трябва да коригира Йоги Льов в предстоящите мачове.
Редовен ли беше голът на Швейцария във вратата на Бразилия? Главният съдия и видео асистентите решиха, че няма непозволена игра, но определено останаха съмнения за нарушение на Цюбер срещу Жоао Миранда. Журналистите коментираха и играта на суперзвездата Неймар. Прегледът на вчерашните мачове приключи с двубоя Коста Рика - Сърбия.
Трябваше ли Златан Ибрахимович да бъде в състава на Швеция и щеше ли отборът на “трите корони” да бъде по-силен без скандинавския исполин? Предстоящите мачове Белгия - Панама и Тунис - Англия също предизвикаха дискусия относно фаворизирането на “червените дяволи” и шансовете на “трите лъва”.
Гледайте пълен запис на днешното предаване във вграденото видео. “Контра Мондиал” се излъчва всеки ден от 10,00 сутринта.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти