Малка спънка може да е от полза за Германия, смята Филип Лаам

Малка спънка може да е от полза за Германия, смята Филип Лаам
Бившият капитан на националния отбор на Германия Филип Лаам заяви, че една малка спънка на старта може да се окаже от полза за Бундестима в хода на световното първенство. Германците, които защитават световната си титла по терените в Русия, отстъпиха с 0:1 пред Мексико в първия си мач на Мондиал 2018, като дор по-обезпокоителна от загубата бе слабата им игра. "Това е опитен отбор с опитен треньорски състав", каза Лаам. "Те знаят как да се справят с подобни загуби и мисля, че все още всичко е възможно да се случи", добави Лаам.

Германия не беше губила първия си мач на световно от 36 години и не е отпадала в групите от 1938 година, а от 2006 година насам тимът е играл полуфинал на всички големи първенства. "Всички чухте, че след мача играчите бяха много самокритични. Те знаят, че не са достигнали оптимална форма, но това може да се случи на световно първенство срещу такъв труден съперник. Мисля, че една подобна малка спънка не е задължително лоша и може да направи играчите в отбора по-единни", добави бившият бранител.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти